Blogfolio

Projecten die (circulaire) impact maken en inspireren. Nooit alleen, altijd samen met anderen. Projecten met circulaire oplossingen, klein en groot, die er toe doen!

We vallen terug in korte termijn denk. Dat MOET anders!

In mei schreef ik een blog over hoe ik de coronacrisis ervaarde. De titel “Wordt het ooit weer business as usual? ik hoop het niet.” Mijn kernboodschap: veranderen is réte moeilijk! Veranderen vergt lef. Het vergt dat we ons kwetsbaar moeten durven op te stellen, angsten loslaten en hier niet op (ver)oordelen. Elkaar niet afrekenen op het hebben van onzekerheden. Dat geldt niet alleen voor de coronacrisis maar ook voor de klimaatcrisis. Hoe gaat het nu 5 maanden later? We vallen terug in korte termijn denken. Dat MOET anders! zie mijn nieuwe blog

Coronacrisis: Wordt het ooit weer business as usual. Ik hoop het NIET!

De coronacrisis geeft enorm veel veranderingen, ook voor mij. Veranderingen die ook ik eng vind. Ik zie de coronacrisis als dé gelegenheid om echt ja tegen verandering te zeggen hoe eng dat ook is.  Dan kunnen we echt grote stappen zetten naar een nieuwe balans tussen de mensheid en de aarde. Waarom? En hoe dan? Zie mijn blog.

Be the change: Practice what you preach

In 2016 hebben een nieuw huis gebouwd. Een avontuur waar we op onze eigen(wijze) manier ons droomhuis hebben gerealiseerd.

 Innovatieve en circulaire bruggen Floriade Almere

Niet praten maar doen! SAMEN maken we het meest innovatie circulaire brug ontwerp voor 2 Floriade bruggen in Almere. Trots om namens Heijmans Infra hier aan deel te nemen. Dit filmpje legt de uitdaging en het doorlopen proces uit.

© 2022 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.