Over

Hoi! Ik ben Thijs. Ik ben een verbinder van kennis, mensen en ambities.  Sinds 2005 werk ik in de infrasector. Met mijn analytisch vermogen, creativiteit en inlevingsvermogen maak ik het verschil in (infra)projecten. Ik vind mezelf een techneut onder de non-techneuten en non-techneut onder techneuten.

Meer over mijn achtergrond lees je op mijn LinkedIn-pagina.

Als vader vind ik het belangrijk om het beste van mezelf te geven voor een duurzamere wereld. Zo wil ik een voorbeeld zijn voor onze twee jonge dochters en tegelijk hun en alle andere (klein) kinderen niet op zadelen met de uitputting van de aarde.

Als je doet je wat deed, krijg je wat je kreeg. Na 14 jaar aannemerij ben ik op 1 november 2019 een nieuwe uitdaging aangegaan. Als Mackus & CO ga ik als zelfstandige verder en ga ik me nog meer richten op circulair bouwen. Mackus &  CO staat dan ook voor Circulaire Oplossingen met impact in de infra.

Ik ben overtuigd dat circulair bouwen alleen lukt als we dat samen doen. Samen met gebruikers, bewoners, bedrijven en de overheid. Samen met opdrachtgever, opdrachtnemers, architecten, constructeurs, aannemers, leveranciers etc. etc.. Hoe we dat organiseren is zowel de helft van de uitdaging als de oplossing. Om hier vorm aan te geven zet ik mijn ervaring in van ontwerp,- en participatie-processen en samenwerkings-vormen in de (infra)bouw.

Als zelfstandige wil ik meer brengen dan alleen mezelf. &CO staat dan óók voor een netwerk van andere (zelfstandige) die op allerlei vlakken mijn kennis aanvullen. Afhankelijk van de opdracht gebruik ik dit netwerk om specifieke kennis in te brengen om gezamenlijk het verschil te maken.

© 2022 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.