Circulaire Oplossingen met impact in de infra

Als je doet wat deed, krijg je wat ik je kreeg. Na 14 jaar aannemerij waarvan een dikke 3 jaar bij Heijmans ga ik een nieuwe uitdaging. Als Mackus & CO ga ik als zelfstandige verder en ga ik me nog meer richten op circulair bouwen. Mackus &  C O staat dan ook voor Circulaire Oplossingen met impact in de infra.

Als Mackus & CO richt ik me zowel op opdrachtgevers en opdrachtnemers in de infra. Ik zet mijn ervaring in om kennis van circulair bouwen te delen en in projecten tot circulaire ontwerp oplossingen te komen. Circulair bouwen is de toekomst maar niet iedereen is hier al klaar voor. Ik help bedrijven en overheden zich hier op voor te voorbereiden.

De snelste route naar circulair bouwen is in aanbestedingen circulair bouwen uit te vragen of aan te bieden. Hier komt mijn passie voor circulair bouwen en jarenlange ervaring in tenderen samen. Juist in aanbestedingen is veel circulaire impact te maken. Ik blijf opdrachtnemers dan ook graag helpen met onderscheidende (circulaire) EMVI plannen en ik help opdrachtgevers graag  bij het in de markt zetten van goede (circulaire) projecten.

Is circulair bouwen voor jou een containerbegrip? Wil je wel beginnen met circulair bouwen, maar je weet  niet hoe? Bel me!

Zou je als opdrachtnemer ook meer tenders willen winnen, door circulaire meerwaarde te bieden? Ik hoor het graag!

Thijs@mackusco.nl 

06 83 63 33 53

© 2020 . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.